Golubovi

Učlanjen(a)
6 Dec 2011
Poruka
1.163
Lokacija
Krusevac
Pozz svima,tek sada nadjoh da postoji tema golubarstvo :) ja cuvam Srpske visokoletace :)
 
Poslednja izmena od urednika:

crni tekir

Član
Učlanjen(a)
12 Jan 2011
Poruka
2.163
Lokacija
Bajina Basta
Pozdrav kolega :ppozdrav: Sta drzis,mislim sto se tice boje i linija....Ja imam 2 linije starih rerinih golubova (mali mavijan i ludi mavijan),jednu Stosicevu (zeleni mavijan),Vladankovog sesirana i posebno radim sa tri krvne linije - stari Vukovi golubovi (bozovi,crni tekiri i bakarlije) .
 
Učlanjen(a)
6 Dec 2011
Poruka
1.163
Lokacija
Krusevac
Pozz kolega,imam od Cede Crnigorca koji pored tog jos ima i nadimke Ceda Glavonja,Murga nekada iz BG sada u KS i pokojnog Steve Sijacica iz BG u sustini su isti golubovi,tj iste linije samo kod dva golubara,inace golubario od deteta pa do vojske, i eto letos me prevari komsija donese mi te pilce,izletese mi na kukuruzu,psenici i jacmu od 6,7,7.35h sto bi se reklo na sirotinsku hranu,dobih jesenas i maticno jato,uclanih se i sada mi i alek stigose pa rekoh da se letos malo takmicim po drustvu sa juniorima,a ako da bog da malo juniori lete i za seniorsko,naravno uz bojlu ishrani nego prosle god :)
 
Poslednja izmena od urednika:

juki

Član
Učlanjen(a)
13 Feb 2010
Poruka
504
Lokacija
golubinci
Juče održana prvenstva opštinskih zajednica u takmičenju srpskih visokoletača po celoj SRBIJI . U mojoj opštini opet se meni posrećilo pasam napravio najveći prosek od najmanje 5 golubova a najviše 10 i imam goluba koi je toga dana izleteo 14 sati i 20 minuta (dobitnik zlatne alke)i 5 golubova šampiona svi leteli duže od 10 časova. Sledi regionalno prvenstvo u sledeću nedelju pa dve nedelje pauza pa najznačajnije prvenstvo SRBIJE vrh takmičenja i prvenstvo BALKANSKE UNIJE . Kako su drugi golubari prošli i imali vas na ovom forumu ::svaka cast::
 
Vrh