xsale
Moderator
Jel to 250. rbr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tada ('90) smo bili vojska jedne države - JUGE. Delili pakete sa Šiptarima, Hrvatima, muslimanima, Slovencima, Makedoncima, Mađarima... i oni sa nama. Posle je sve otišlo u q!Sta si ti bio ,u legiji stranaca?
Prosao sam pored kasarne bubanjski heroji u oktobru 2014 objekti u kasarni su sruseni na ulazu stoji tabla sa imenom investitora grade stanove, gde je bila komanda sada je sud.Nazalost te 2 kasarne su zatvorene(Filip Kljajic i Bubanjski heroji)2008god sam zadnja 3 meseca proveo u kasarni Pantelej,sadasnji naziv te kasarne je Knez Mihajlo,onda sam kao vozac selio stvari iz tih kasarni i znam iz price sa staresinama da je vojska planirala prodaju zemljista te 2 kasarne sto je znacilo i rusenje cele infrastrukture sto je zalosno.Takodje su mi ljudi iz tog kraja ostali u lepom secanju,videlo se da vole vojsku skoro svaki put kad bih nede po gradu sedeo u uniformi neko bi me castio picem.