Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
U zadnje dve godine se promenio vlasnik, nije to više taj isti restoran... Sad ne znam kakva je jagnjetina, al neko vreme je bilo loše, podgrevali i to loše, ostane zaleđeno i tako to...
Javor Dzoko Mrzenci, uvek bila perfektna jagnjetina. Ove godine masno katastrofa. Sa drugarom uvek vodim raspravu Javor Dzoko ili Javor Agapi, i kaze mi i u Agapiju masno. Izgleda imaju istog dilera.
Meso pola svinjetina pola masnija junetina.
Od začina so i biber.
Obično krupno ssmeljem, začinim i ostavim tako 24 časa u frižideru.
Ponovo sameljem sitno, oblikujem ćevape/pljeske i u zamrzivač pošto uvek pravim 10kg.
Da li je neko probao da napravi veci el.rostilj?
Imam kuci onaj mali,ali to jako sporo pece,pa mi je palo napamet da se napravi jaci i veci grejac,pa ne znam da li je to izvodljivo?
Cesto pravim rostilj,a nekad sam bas tanak sa vremenom,pa sam mislio da nekad umesto lozenja,moze na struju.
Može da se napravi el.roštilj na tri faze ako treba jača snaga. Ja sam nekada pravio takve grejalice.
Grejači se vežu u zvezdu(ne treba nula).
Možeš dobiti tako 7,5 kw sa grejačima od 2,5kw.
Jedno je talandara de se meso kupa u masti-ulju pa pred kraj vadi da se zapece,a drugo je rostilj sa zice. Mi redovno odvajamo tipove mesa koji idu na sta.