Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala... Znaš kako, neko od poljoprivrednika nalazi zadovoljstvo da radi stotine hektara, ja i moji drugari više volimo da radimo manje zemlje ali da zato imamo vremena i za ovakve stvari... Samo spremanje klope i krkanje i nije neki fazon, ali zato sedenje pored kotlića , roštilja, ražnja i tome slično uz čašicu razgovora i ostale priče o ženama, o politici o kulinu banu mislim da nema cenu... Tako da smo nekako uveli u naviku, kad već ne idemo u kafanu, ne kockamo, ne kurvamo se, da bar imamo neki vid zdravog druženja (i ne zdrave ishrane)... A i šta bi drugo kad pada kiša...Svaka ti čast sremac. Ti uzivaš da praviš svakakve đakonije. Bravooo.
Ma nije stiglo da se ohladi nesto malo preteklo za uzinu pred veceru ma lepilo se za prste,a mekano kao da su tovni pilici bili u pitanju.Pod sacom i divlji zec bude mekan kao secerna vuna!Чек', стани, види... Турили петлове авлијанере испод сача и они остали јестиви и кад се месо 'оладило?
Ne znam za Staru Pazovu ja sam jeo ovo u Dabru u Batajnici.