milovan vrsac
Član
Da li zna neko gde ima da se kupi kvalitetna giljotina za secenje pečenja.
One sto prodaju na vasarima od 3-4000.00 nisu ni za krivak.
One sto prodaju na vasarima od 3-4000.00 nisu ni za krivak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bansekom (trakasta testera). Uglavnom sada sve pecenjare teze ka tome da nabave isti. Postoje bas za meso, ful prohrom izvedba. Nema otpada i svako parce isto.A čime seku ove pečenjare, ne verujem da je giljotina, mislim da koriste neke testere, ili nešto slično?
Oni gledaju da kad serviraju prase uz njega idu i sve koske jer ih naplate. Meni lično se ne sviđa ni giljotina kad je ne znaju koristiti pa kosti presjeku po dužini (pogotovo kičmu i rebarca) i opet bude sitnih komadića.Meni se to pečenje sečeno na bansek ne sviđa.Bude sitne koštane prašine po mesu, kao kada sečeš drvo pa leti piljevina na sve strane.
Ali ne moras da se zamaras i uzimas vise puta.Ima pečenjara koje iseku baš kako Bog zapoveda.Volim kad su parčad mala, pečenje lepo i slano.Ne bunim se ni kada su parčad krupna što bi se reklo sečena k'o satarom ali nije domaćinski, uzmeš parče i odmah napuniš tanjir.