kombajner
Član
@Ciro na koju to pumpu ti uzimas gorivo??? Na NIS-ovoj u petrovcu je zelene boje gasno ulje... I Na pumpama gde vozim ja isto je zeleno,ponekad crveno...Idalje stojim iza toga nikakvo dodatno ulje ne sipati u traktore!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako mozes da dobijes racun sa pecatom od privatnika?Koliko znam samo Nis-ova pumpa moze da izdaje validan racun da bi se predalo za povracaj novca?
Nisam mislio nista lose,ali kod vas su vece povrsine a i veca je arenda(3x) kad se pogleda i sa te strane(ako ti sto natezu s pare hoce zemlju da daju u arendu).Moja braca u Sremu rade jako puno zemlje u arendu i od svih dobijaju subvencije,valjda su bolje reseni imovinsko pravni odnosi,ovde kod nas nemozes da nadjes u celom selu pet njih sa komplet dokumentacijom i da hoce da ti daju zemlju pod ugovor.Sve sto se radi,radi se iz sopstvenih izvora i radi se jako lose sa minimalno goriva i djubriva.Mirko ne piši gluposti.U Vojvodini takođe imaš veliki broj gazdinstava koja se natežu sa novcem kao pijan sa gaćama.Nema se.
ti ili nemas sredjenu zemlju ili si dovoljno bogat sa deset hektara,kada mozes da oprostis 60.000din...pa zar dopustate da vas tamo neki zivotic petrol pravi budalama,kao ima crno sto nevalja i skuplje gasno ulje a evrodizel pravi evropski...sto ne predajes racune od evrodizela sa pumpe u petrovcu,nije valjda zivoticev iz posebne busotine.Pa uzimam tu kod mene u selu na Zivotic Petrol.. Kod nas je stalno tamno crvene boje i slabo se prodaje jer je skuplje od ED..
Eto ciro brojke ne lazu, sa ovim parama imao bi da kupis naj moderniji telefon sa kamerom od 12mp pa malo da nam slikas te tvoje radnje u polju za koje trvrdis da su naj bolje u selu, a ne samo rusa opranog pred kucom.10ha x 120 lit. x 50 din. = 60.000 din.