Dolovac
Član
Gorivo ja samo čistije al nikako nije tačno da se manje troši,sobzirom kako je lako oranje ove jeseni bilo trosilo se vise nafte!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugare, ja sam do ove godine trosio od 20-25 litra po hektaru za oranje, sada sam sa kolicinom od 23 litara poorao potanjirao jednom a razmak izmedju njiva je do 400metara jedna je 60ari druga 45ari, doduse morao sam pesaka da dodjem kuci jedno 1.5 km po gorivo jer sam hteo da izmerim koliko cu da potrosim, pa nisam sipao vise... to je kod mene licno sto se tice Imt539, e sad zavisi i od kvaliteta, tezine, zemlje da li je ravna ili nije, sve to ulazi u potrosnju, kvalitet motora, goriva itd, jer ima ljudi u selu kod mene koji su se zalili na gorivo a ima i nas koji nismo .Gorivo ja samo čistije al nikako nije tačno da se manje troši,sobzirom kako je lako oranje ove jeseni bilo trosilo se vise nafte!
Mislis da stradjavaju motori zbog dodavanja ulja u gorivo? Ta informacija ti nije Tacna. Pre ce pumpa stradati sa cistim ED. Ja sipam u sve masine samo euro, dodajem ulje koje mi se nadje pri ruci. sae 30, 15-40, nema to veze. Bolje je dodati ulje.