Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I bilo je vreme za ovim komentarom!!! Preteraste sa lupanjem...Kako vas ne mrzi da mučite tastaturu sa ovakvim pisanjem? Sve glupost do gluposti svaka vam čast.
Nadji nekog ko je u sistemu PDV-a njemu se isplati da uzmes ulje na njegovo ime, a da ti vrati subvenciju.Odustao sam od toga jer radim dosta njiva pod zakup za koje vlasnici nemogu da mi naprave ugovor jer se njive vode na pitaj boga kog.... Tako da sad uzimam samo Evro dizel a od regresiranog goriva sam se odrekao... Jos pre 2 god ja ne uzimam vise to regresirano...
cira92 A sto ne koristis gde ste vi vlasnici?
Jednu turu sam mesao sa G.U a drugu cist ED u 3 imt-a i jednog rusica, dodavanje ulja u ED cista glupost!
E zato ni ja nista nemogu da ostvarim,98% domacinstva imanje ih ne zanima tako da nisu nista sredili sto se tice nasletstva imanja i tako.. I ja se naljutim i odustanem od tog goriva i koristim samo 6000din za mojih 10h.. A gorivo ako hoces da radis moras i tako i tako da kupis,a da ne bude subvencija isto bi radili bar ja...
Kad je trebalo da stigne to Gasno Ulje na sav glas su pricali po pumpama da ce da bude mnogo jeftinije jer je za poljoprivredu kad ono cvrc!!! Izgleda da se popismanili u zadnjem trenutku.. Sto kaze Mirko jer su oni normalni 151-152din za litar.. Toliko je kod mene u selu.. A ja garantujem da je to ustvari Loz ulje jer je tamno crvene boje... JA sam od vas na forumu cuo da treba da bude zelenkaste boje a toga kod nas nema.. Saznao sam kakve je boje jer stoji izlozeno na automanu u flasi od 2l..
Ciro jel ni za gorivo koje sleduje tvojih 10ha ne uzimas racune?bacas 60 000din?