Galerija slika naših goveda

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 13:13 ---------- Prethodna poruka je at 13:12 ----------

Bice jos slika ovih dana :osmeh:

Hvala kolega.Ona je jedna od najboljih krava posle treceg teleta mi je davala 45l mleka,a njena cerka posle drugog 48l.stavicu ovih dana sliku sampionke koja mi je davala 54l sad je pred zasusenje.

samo musku telad svu zensku ostavljam jer jakopuno ulazem u genetiku ako prodajem onda prodajem kao prvotelke kad vidim sta ce biti od njih.

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]BBb[/QUOTE]

---------- Poruka napisana u 13:54 ---------- Prethodna poruka je at 13:54 ----------

Bice ovih dana od jos jedne rekorderke.

postovanje clanu Igorvet, hvala za ove fotografije jer se vidi kvalitet kako grla tako i nacina gajenja, ishrane, higijene...ja sam iz Kozarske Dubice a i kod nas ima sta da se vidi, holstajn svih vrsta, simentalca domaceg, slovenackog, njemackog, ali ovo sto ste Vi postavili je za svako postovanje..stavicu neke fotografije ovih dana..

Obrisane su citirane fotografije jer nema potrebe ponavljati nešto što je bilo pre samo par postova. Time samo otežavate članovima sa lošijom konekcijom. Z.K.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh