Milanche
Prijatelj Foruma
oteljena su ono u boxu14.11 i ove dve 27.10 i 31.10. Zoki prostire se slama nego malo mi je tesnac sad u staliMilance koliko su stara ova telad i koliko su teski otprilike kad ovako lepo izgledaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oteljena su ono u boxu14.11 i ove dve 27.10 i 31.10. Zoki prostire se slama nego malo mi je tesnac sad u staliMilance koliko su stara ova telad i koliko su teski otprilike kad ovako lepo izgledaju.
Prelepa je ali mi malo robusnu glavu ima za busu, nekako moji su imali ovakve simentalke, samo su imale braon odnosno psenicne sare po telu.
Tu su dosle na muzu pa zato nema slame a ovo malo sto se vidi je da se neklizaju dok smo ih pregledaliSlamu nisi stavio ili su restrikcije (bar slame ima u Banat)
Ma jede ta dobro a mrsava je samo tako,kod mene je od teleta a sad joj je 4 tele,vidi se i na ovoj sliciSlamu bacaj Ratko druze moj i malo im pojacaj obrok ova leva ti je malo mrsavija....