Rale 83
Prijatelj Foruma
Jadan vozac koji vozi ovu prikolicu, ona sigurno u svakoj krivini ostavlja tragove i zanosi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mislis kad bi protutnjao jedan ovakav na Divanu, al bi se skupila cela okolina da ga vidi.Rale 83 je napisao(la):Jadan vozac koji vozi ovu prikolicu, ona sigurno u svakoj krivini ostavlja tragove i zanosi
hello , veruj da je od svih tom vozacu najbolje, mada ni ja tako nisam mislila dok mi nije rekao, u pratnji za njim ide kombi u kom su jos dvojica, kad dodje do krivine ili izlaza sa autoputa , zove se dizalica koja zanosi taj zadnji deo da bi se vozilo skrenulo, a ti likovi iz kombija znaci nocu, bilo da je kijamet il sta god izlaze sedaju na tu dizalicu i zanose ....sta da ti kazem.Rale 83 je napisao(la):Jadan vozac koji vozi ovu prikolicu, ona sigurno u svakoj krivini ostavlja tragove i zanosi
futurefarming je napisao(la):Jako sam slab u znanju sa mehanizacijom, da li bi mogao da radi sa nekom frezom recimo, kardan?