Fungicidi u strnim žitaricama

Jel se mogu mesati insekticidi lambda cihalotrin sa deltametrin-om,za kraj par hektara psenice da ne kupujem jos lambde posto imam jos iz prvog prskanja deltametrina ostalo ...

Sa koliko vode po ha idete kod prskanja pšenice fungicidim, jel može sa 140 l/ha ili bolje da ide preko 200l/ha,
Do sada sam radio uvek sa 220, no nabavio IDK2 , mozda bi moglo manje, da se manje vozim, jel učinak bude isti?

Sa koliko vode po ha idete kod prskanja pšenice fungicidim, jel može sa 140 l/ha ili bolje da ide preko 200l/ha,
Do sada sam radio uvek sa 220, no nabavio IDK2 , mozda bi moglo manje, da se manje vozim, jel učinak bude isti?
Ja idem 80 l/ha sa dvojkama. Kojom ti to brzinom misliš da ideš kad hoćeš sa dvojkama da trošiš 140 l/ha i koji pritisak?

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Da ja sam nesto pobrkao xd ,imam tabelu istampanu u traktoru pa po njoj radim ako ne koristim kompijuter ,a ne koristim bas cesto jer svejedno drzim stalnu brzinu uvek kad prskam ....

Ja evo vec dve godine dizne dvojka i sa mojom malo Moravom 330 l isprskam 2,5 ha. Idem sa 539 drugom brzom na 1100-1200 obrtaja.

Nazad
Vrh