grunt
Član
Оне су прве на удару.Често се питам како су људи некад прихрањивали кад су били Снегови до Априла?Сале ти си старији баш ме занима
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko nije do sada poprskao džabe radi sve.Idealni uslovi napolju, red mraza, red magle, red kiše, red oblaka.
Kod mene trava koliko hoces, ne pamtim da je bas ovako bilo skoro. Tanjirano sojiste jednom u septembru, setva u oktobru.
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
I kod mene je puno trave ali je tek 1cm iznad zemlje.Kod mene trava koliko hoces, ne pamtim da je bas ovako bilo skoro. Tanjirano sojiste jednom u septembru, setva u oktobru.
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Teško da je lema u martu. Ali neke mušice postoje. Meni napale tek izniklu zob/ovas. Samo klone i nestaje. Morao sam prskati insekticidom. Pšenicu nisam primetio da diraju za sada.Meni juce bio u obilasku prestavnik Agromarketa i gledao moju psenicu koju sam uzeo od njih. Sorta Solindo. Preporuka je da do do srede, a najbolje za vikend, uradim samo herbicidni tretman jer ima trave male dosta koja je dosta iznikla. Da se doda insekticid jer se pojavila lema i da je ima fino. Uz dodatak one njihove prihrane preko lista. Da onda posle kisa udjem sa prskanjem sa fungicidom. A tada bi mogla da se uradi i druga prihrana KAN-om.