Fungicidi u strnim žitaricama

Za Fastac je pisalo da ga kiša ne može sprati čak i ako se prska po pljusku jer se lepi za biljku.

Duet ultra puna doza za par dana +fastak..

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

I ja volim da vrsim te eksperimente i na kraju mi se bije po dzepu samo

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
I ja sam pre nekoliko godina svašta isprobao - slavole, yare, wuxale, bustere i nema tu nikakve razlike. Sad kad dodju da mi nude nešto, ja im kažem može: pola njive radimo sa tim vašim o vašem trošku a pola njive radim kako ja hoću. Ako se to vaše pokaže dobro, ja dogodine uzimam za svu površinu o mom trošku... Ne svidja im se nešto moj predlog....

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Isto sam i ja uradio sa Timac Agro. Nudi mi neku vodicu za 3ha-15000.00.
Ja kazem dajte mi gratis za 3 ha i ja cu da uradim 3 parcele do pola,kako bi se uocila razlika. Ako bude kako vi pricate,ja sl.god.uzimam za svu povrsinu. Oni poceli,nije takva politika firme,nema gratisa. Ja reko,kad promenite politiku javite se,a do tad pozdravite politicare.

Te vodice su marenda za biljke ono malo da prezalogaje izmedju obroka ili neka korekcija da se uradi ako nisi dao glavno jelo nema tu posla , ja sam ih sve redom koristio od murtonika do one osoke u flasama sto smrdi ko septicka jama , al najgore sto zacepi dizne , zadnji par godina dobro posolim vestak i u prskalicu samo otrove .

Sad kad sam uzimao fungicid i pitam jel treba nesto za prehranu ma ne treba ti nista,a prosle godine furali ecobooster samo gde god da pitas...ja ne verujem ni ureu da cu da topim ako stignem mozda i hocu videcu..dobila u prvoj zastiti Ureu preko lista

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Gledam ovaj Galenikin Pylon plus sa reklame,3 aktivne materije.
Jesu oni to smućkali,ili je kopija nekog fungicida?

Ja ove godine kao i prosle, najjevtinine za prvu zastitu, Bounty.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Samo Difure Gold u oba tretmana!vec 3 god.tako radim i nema gresaka.U prvom tretmanu sa sekatorom zajedno,u drugom sa insekticidom.

Difure gold 6110 din.za 2.5 hektara
Sekator 15140 din. Litra
Cene iz rwa.Kod njih uzimam svu hemiju vec par god.

Difure gold sa dve aktivne materije 😉 Na fungicidima nikad nisam stedeo,jer vidjam po ataru razne psenice,vide se tragovi da je prskana a psenica sve losija,sve je to zbog jeftinih preparata.I sto je naj gore,kad ne uspe prskanje ljudi grebu j.bu sve po redu,a sami krivi zbog toga!

Nazad
Vrh