MarkoSreta
Član
Pitao za drugi tretman,cena u apoteci 3200din za litar.da li je neko uzimao Eskortu plus ovih dana posto je
Sent from my T1 7.0 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitao za drugi tretman,cena u apoteci 3200din za litar.da li je neko uzimao Eskortu plus ovih dana posto je
Au, mamu ih njihovu BASF-ovsku.Zato oni toliko hvale ovih dana Priaxor,kao bez njega se ne može,on se voli više od mame i tate...a ono prc,cena boli glava.Smislili prošle godine Operu max i Opus team,pa kad videli da slabo ide,oni nam nude novo"spasenje" za našu pšenicu.Misle ljudi na nas,noćima ne spavaju.
Sta se sekirate,komsinicu ne mogu da vam uzmu������
razlika je u tome sto ti to neces videtiVidim ja da vi volite da terate šegu sa starijim čovekom.Ako i mlađi će za par godina sa vama,isto ovako.
Ja se dvoumim između Duet Ultra i Amistar extra. Po meni je Prosaro lošiji od ova dva preparata, bar za zaštitu klasa.Koji je bolji za zastitu klasa Duet Ultra ili Prosaro ??