Fungicidi u strnim žitaricama

Au, mamu ih njihovu BASF-ovsku.Zato oni toliko hvale ovih dana Priaxor,kao bez njega se ne može,on se voli više od mame i tate...a ono prc,cena boli glava.Smislili prošle godine Operu max i Opus team,pa kad videli da slabo ide,oni nam nude novo"spasenje" za našu pšenicu.Misle ljudi na nas,noćima ne spavaju.

Au, mamu ih njihovu BASF-ovsku.Zato oni toliko hvale ovih dana Priaxor,kao bez njega se ne može,on se voli više od mame i tate...a ono prc,cena boli glava.Smislili prošle godine Operu max i Opus team,pa kad videli da slabo ide,oni nam nude novo"spasenje" za našu pšenicu.Misle ljudi na nas,noćima ne spavaju.

Sta se sekirate,komsinicu ne mogu da vam uzmu??????

Vidim da dosta njih koristi pesticide iz inostranstva, nisam nesto cuo negativna iskustva. Po meni slobodno uzmi.

Ja bih išao sa Amistarom. Ali videću još. Valjda ću ga naći na tržištu u mom mestu ili mojoj okolini.

Meni se Duett Ultra najbolje pokazao.Amistar je poprilično agresivan fungicid da mi je jedne godine srce zamalo stalo u cvetu mladosti.Klepio ga po tamburi samo tako,požutelo kao da je glifosatom prskano.

Nazad
Vrh