Fungicidi u strnim žitaricama

I mi smo pre išli prvi tretman sa duet ultra, pa kad je on izbačen prešli na duet turbo al on nije ni primaći. Od pretprošle godine idem sa Amistar+Prime i mislim da neću skoro menjati

Nisam se jos odlucio,tj cekam sta ce da ponude,ali vrv cu na nekih 30ak % povrsina raditi Galeniku,Savacoop,Adama itd.radi poredjenja sa skupljim proizvodjacima.

Ugo 0.75l po hektaru Olimp 0,6l po hektaru ali cena ne bih znao kolika će biti sada ali znam da je bila veoma povoljna prošle godine ako mi zadruga obezbedi i sada obavezno ću izabrati nju.

Ратва, ја такође планирам те две комбинације за Т1 уз додатак хербицида за усколисне корове (Ахиал или Аманет или нешто треће?). Све се више јавља љуљ у нашем крају.

Herbicid gledam sto prije, cak i u jesen a u proljece do kraja busanja
Fungicid u pocetku vlatanja, kad je drugi list vani a lepak za revycare nema potrebe a ne moze naskodit i ako se stavi

Herbicid gledam sto prije, cak i u jesen a u proljece do kraja busanja
Fungicid u pocetku vlatanja, kad je drugi list vani a lepak za revycare nema potrebe a ne moze naskodit i ako se stavi
Je l' to onda neka mesavina zemljisnih i kontaktnih herbicida ? Jer za kontaktne bi morao cekati da izadje korova..
Pitam jer i ja gledam da herbicidni tretman pomerim sto ranije..

Ja опет гледам да хербицид померим што касније, да изађу сви корови и онда третирам. Обично идем заједно са фунгицидним првим третманом, почетком априла.

Samo da se godina namesti onda nema greške. Radio sam u prvom tretmanu herbicid, fungicid, insekticid i regulator rasta sve odjednom pa bilo preko 5t po jutru...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh