floyd
Član
I mi smo pre išli prvi tretman sa duet ultra, pa kad je on izbačen prešli na duet turbo al on nije ni primaći. Od pretprošle godine idem sa Amistar+Prime i mislim da neću skoro menjati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mesas li ga sa herbicidima ?T1 Revycare 0.8l/ha i ne bi trebalo biti problema
Nisam do sada nikad mijesao, uvijek sam herbicid odradio prije, mijesao sam sa regulatorom rastaMesas li ga sa herbicidima ?
A koje je to otprilike vreme u godini ili fenofaza biljke ? Zanima me i za herbicid i za fungicid kad radis ?Nisam do sada nikad mijesao, uvijek sam herbicid odradio prije, mijesao sam sa regulatorom rasta
Je l' to onda neka mesavina zemljisnih i kontaktnih herbicida ? Jer za kontaktne bi morao cekati da izadje korova..Herbicid gledam sto prije, cak i u jesen a u proljece do kraja busanja
Fungicid u pocetku vlatanja, kad je drugi list vani a lepak za revycare nema potrebe a ne moze naskodit i ako se stavi