FREZA prikljucak za traktor

Ada...znam da sam imao takvo misljenje...ali sam video kako radi i kakve moticice nosi..Gledao sam kako radi..kupio je jedan kod mene...Ono u pravu si potpuno..Ove Fpm na reduktorima pise Breviglieri...a Adine pise Batuja...pa sad ti vidi..kome da verujes...a ja sam kupio Adine moticice za moju frezu...prezadovoljan sam..zatim sam gledao kako radi njihova freza...prihvatljivo...i lako se okrece ne oseca je traktor...to je bitno da freza ne opterecuje traktor a kome treba moze daa ponovi freziranje.. Imao sam Sitnilicu iz Boljevca 1,40 pa sam je prodao..toliko je nezna i slaba...Neznam sta da ti kazem...pogledaj..a ja sam za Adu promenio misljenje,komplet.

Ako treba nekome informacija o izboru freze i snage traktora ja imam frezu pomična FPM 619 019 zahvat 165cm, traktor torpedo 40ks radi lako po oranju, prvi prohod oko 10 do 12 cm a drugi 15 do 18 cm, imam je 7g jedini kvar dva puta mijenjao semenik na reduktoru lančanika. Dvoumim se da je mijenjam za 185 zahvat pošto planiram da kupim traktor od 45 ks.

Pozdrav svima , mozete li mi objasniti kako mogu skinuti semering kardana na imt 619 , kardan je sa lamelom :)

Da li neko zna , stoji li ovde neki semering , kao sto mozete videti , ulje je po celom frezeru , pa sam resio da vidim u cemu je stvar .
Freza je IMT 619 , ima kardan sa lamelom.
17124900-1258865407484738-1682449516-n.jpg

Mora imati semering
Jeste , tu je semering, trebao sam da skinem ovih 6 vijaka , e sad on i nije toliko u losem stanju . E stvar je u tome sto se na ovom sestougaonom vratilu nalazi neka vrsta semeringa koja naleze na nutove (vidi se na slici), pa mislim da mi je i on stvarao problem , ali za svaki slucaj cu zameniti oba :)

kolege jedno iformativno pitanje dali su slovenci pravili freze za traktor i koja je marka a godište je od 85 pa na ovamo ima u ponudi jedna uskoro ,koji je pogon u pitanju preko lanca ,zupcanika ili direktno na rotor

to još nije zvanicno da ide na prodaju i kad ce biti samo se šuška da možda ide pa da se vidi šta kako informacija i jeste i nije pouzdana pa da se malo raspitam kakve su i relna vrednost koja bi bila zato pitam kolege koje znaju informacije iz prve ruke oko modela i svega ostalog jer vredi da se nešto gleda i ceka a možda i ode a da se i ne cuje da je bila na prodaju

Ode lanac na Adinoj frezi, u razgovoru su mi rekli da su imali još takvih slučajeva za freze prodate prošle godine. Poslaće mi ojačanu verziju lanca...
Iskrivio se i šraf za dotezanje istog....

Nemam pojma, pravo da ti kažem. Već je na putu kod njih da je pretresu, misle da je i reduktor otišao jer nije se iskidao lanac nego se samo zakidao pa da provere. Sreća udarila ova kiša pa mi nije krivo jer i ovako ne bi mogao da je koristim ...

Koja freza mi je najbolja za rusa t40as 60ks.Nesto oko 2m bih uzeo.Treba mi iskljucivo za povrce.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh