milos.jovic.140
Član
A ulje u reduktor? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preko slika teško je išta procjeniti. Gledam podatke za onu frezu od 1.8 m piše 215 kg. Pa to je laka freza. Koliko onda ima termometal ili bomet iste širine? Npr. u moja Maschio od 205 cm ima 650 Kg, doduše ima i valjak ali razlika je ogromna.
Ma i meni bi tako nesto trebalo...pravio sam ja sada neki malcer od deferencijala od Lade ..lepo radi kosi ali sve ostaje na povrsini...tako da posle moras da palis ili kupis a ovo zafrezirava..ubaca u zemlju da posle istruli...Postoje šumski malčeri (tarupi) slični ovome, ali ova sprava me je oduševila. Kakav bi mi posao završila za sređivanje nekih uvrtina![]()
Rade, tek mi sad nista nije jasno oko Adinih freza, u ovom postu si je ocrnio a sada mi preporucujes da je kupim. Jedino ako u medjuvremenu nisi gledao ili radio s njom pa promenio misljenje? A bogami i ona freza na tvojoj slici 612.840 je teska freza od 455 kg i za nju treba traktor od min 75 ks pa sigurno ne spada u sitnilice.Ada ti je kinez...original kinez...nema ni ,,B,, od Batuje.. Da je bar reduktor Indijski ...nego Janmar..Kina..i reduktor i lanac i lancanici ram prave oni...