milos.jovic.140
Član
A ulje u reduktor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preko slika teško je išta procjeniti. Gledam podatke za onu frezu od 1.8 m piše 215 kg. Pa to je laka freza. Koliko onda ima termometal ili bomet iste širine? Npr. u moja Maschio od 205 cm ima 650 Kg, doduše ima i valjak ali razlika je ogromna.
Ma i meni bi tako nesto trebalo...pravio sam ja sada neki malcer od deferencijala od Lade ..lepo radi kosi ali sve ostaje na povrsini...tako da posle moras da palis ili kupis a ovo zafrezirava..ubaca u zemlju da posle istruli...Postoje šumski malčeri (tarupi) slični ovome, ali ova sprava me je oduševila. Kakav bi mi posao završila za sređivanje nekih uvrtina
Rade, tek mi sad nista nije jasno oko Adinih freza, u ovom postu si je ocrnio a sada mi preporucujes da je kupim. Jedino ako u medjuvremenu nisi gledao ili radio s njom pa promenio misljenje? A bogami i ona freza na tvojoj slici 612.840 je teska freza od 455 kg i za nju treba traktor od min 75 ks pa sigurno ne spada u sitnilice.Ada ti je kinez...original kinez...nema ni ,,B,, od Batuje.. Da je bar reduktor Indijski ...nego Janmar..Kina..i reduktor i lanac i lancanici ram prave oni...