FREZA prikljucak za traktor

Da indijska je. To se kod nas ovde prodaje dovoze ih iz Orahovca gore su nesto preko 700 e ovde kod 810 - 850 ,
Vidim da su se Alenu pojeli zubi boze moj to je potrosna roba a mogli su bit i jaci ,sta je tu je drugo sve radi ok.Stize u pakovanju gde je potrebno okrenuti one uske za kacenje i stavjanje u radni polozaj. Tako da se desava da ljudi okrate kardan zato sto mere dok je jos neraspakovana.. Mislim da ima zahvat 1,6 .-1,8 mozda i sire

- - - - - - - - - -

Rade037 zasto prodajes frezu,da li ti se desavalo da ti se odviju u radu srafovi koji drze nozeve? Imam istu takvu sve je ok samo ti srafovi lose uradjeni spadne mi noz pa posle ga trazim malom frezom sa motokultivatorom.

Sad sam stavio rucno radjene nozeve, kod kovaca uzeo, radio po uzorku na fabricki. Videcemo koliko ce oni izdrzati.

Da indijska je. To se kod nas ovde prodaje dovoze ih iz Orahovca gore su nesto preko 700 e ovde kod 810 - 850 ,
Vidim da su se Alenu pojeli zubi boze moj to je potrosna roba a mogli su bit i jaci ,sta je tu je drugo sve radi ok.Stize u pakovanju gde je potrebno okrenuti one uske za kacenje i stavjanje u radni polozaj. Tako da se desava da ljudi okrate kardan zato sto mere dok je jos neraspakovana.. Mislim da ima zahvat 1,6 .-1,8 mozda i sire

- - - - - - - - - -

Rade037 zasto prodajes frezu,da li ti se desavalo da ti se odviju u radu srafovi koji drze nozeve? Imam istu takvu sve je ok samo ti srafovi lose uradjeni spadne mi noz pa posle ga trazim malom frezom sa motokultivatorom.
Ja imam ferguson mali..ovo je teskaa freza..mnogo lepo radi..ne spadaju mi srafovi..ona je polizala samo jedne motike..ovo su joj druge nove...ona bi fantasticno radila sa nekim jacim traaktorom...strah me je da mi ne osteti traktor...

- - - - - - - - - -

Najbolje bi bilo kad bi nasao da menjam sa nekim koji ima neku laksu frezu koju bi ferguson lakse okretao..jer ova dublje frezira nego sto je orano...

Da pise u prospektu mislim najmanje 50ks a ima 315 kg ja je vucem torpedom 62ks .Koliko si placao moticice?.

Ja se dvoumim izmedju ove Adine
http://www.termometal-ada.com/news/view/a-new-product-ptf-tractor-tillers

i ove FPM
http://www.fpm-agromehanika.rs/cata...tore/obrada-zemlje/rotacione-freze-rotas.html

Uzimam je za vinograd širina bi bila 1,65m a traktor je vtz 2048a, duplak sa 48ks.

Svaki predlog je dobrodošao...
FPm proizvodi Boljevac i kao sto rece kolega ima zupcanike umesto lancanika,,,,ima glavni reduktor sa menjacem sa 4 brzine ali ima i moticice koje od vrha noza do osovine imaju 25 cm...tako da ti pase za tvog rusa ova od 145 cm...jer od 165 cm on nece moci da podmiri sa svojih 48 ks.. znam koji traktor imas

- - - - - - - - - -

Fpn spda u teske freze

- - - - - - - - - -

Ada je prekopirala ,,Batuju,, ima samo jednu brzinu ali je redukovana sa 560 obrtaja koliko izlazi sa vratila kardana traktora na svega 130 obrtaja na motikama a stavljeno je umesto 4 motike po radnom telu oni su stavili 6 motika..tako da su postigli da kopa sitno. Ona se mnogo lakse okrece...pa nju mozes da okreces od 165 cm da tvoj traktor ne oseti..jer je kod mene okrecu Univerzali od 45 ks.. Adina freza je i za nosenje laksa ali sa strane ima lancanik i lanac koji nisu bas nesto trajni.

Liči mi na Howard koju je susjed prošle godine pozajmio od rodjaka, ova je bila 2.5m i nosio ju je sa Rakovica R65. Jeeeeedva je mogao da je digne i nosi, prednji kraj je više bio u zraku nego na zemlji, imala je paker valjak nazad a oni su strašno teški. Ova je 2 metra pa mora biti mnogo lakša, MF265 je solidan traktor i trebao bi da može da se igra sa ovom sa oglasa.

http://www.olx.ba/artikal/21319302/freza-traktor/

Jel neko zna koliko je teska ova freza? Nosio bi MF 265.

Hahaha, juce sam gledo ovu frezu. :osmeh: Nesto nozeva je mijenjano, nesto je za zajmenu a nesto je polovicnih. 6 nozeva u jednom redu. Po prici vlasnika ova je teska oko 500kg, on radi sa zetorom 7245, kaze nosi i radi ko od sale sa njom. A covjek od kog je kupio je radio sa 560. Meni ne izgleda da ima 500kg u njoj. Sam sam je okreto, zakreto da pregledam sta je i kako je. Mozda odem sa svojim 560 jedan dan kod njega da je probam pa cu vidjet za kupovinu. Najvise se bojim da mi nece bit preteska za pogonit a nosit je nije problem i ako ima tih 500kg. Otvara joj se kuciste reduktora i mijenjaju se zupcanici. Kaze vlasnik ima 3 brzine.

Kupljena je freza od Ilije danas. Nije meni problem pogon, ide Perkins s tom frezom.

Možete li mi reći kolikog bi radnog zahvata bila optimalna freza za Zetora 6211 ?

Težina freze nije problem, zemlja u kojoj bi radila je srednje-teška.

Hvala, LP

Jucer sam ja probao Krone 195 cini mi se, ide lagano, 3 sporohodna bez problema u brdo, jos vlazno zemljiste. Zetor ce to bez problema da tjera.

Nazad
Vrh