FREZA prikljucak za traktor

kupio bih frezu za traktor jer imam pofini potreba za njom i privatno i usluzno da radim. na sta da obratim pasnju pri kupovini? jel bolje lanac ili zupcanik prenos? kupio bih od 2 metra. koliko snage treba za nju. isto tako kod mene se prodaju neke od 2.2m skoro 2k eura sa kojima fergo moze da radi u sto sam se licno uvjerio. ja bih kupio polovnu pa dotjero ako sta treba. koja marka je najzahvalnija a da je odnos cijene kvaliteta dobar. ne bih nesto preskupo.

Ja mislim da ti imas 560 i otpilike dva metra ti je taman i pokrit ce ti i trag, a posto pretpostavljam da treba za vrtova tj krompir gledah neke teske freze tipa machio, pegoraro, howard. Za prenos ti ne bi mogo reci jer imo sam dvije frezeobje na lanac i na prvoj je puco kad se razvuce a na drugoj jos uvijek nije. Obrati paznju na semering sa strane reduktora da ne pusta ulje, a ako pusta probaj vidjet koliko ima lufta. Ako ga ima puno onda je mozda otiso lezaj a mozda se i lezaj okreno na osovini a moze samo bit jednostavno ostecen semering. Kad govorim o lancu kao prenosu onda obrati paznje prilikom probanja da je probas i da lanac ne calaka. Ako calak skidaj cijenu jer je razvucen pa valja mijenjat. Gledaj da su i nozevi u dobrom stanju jer je i to pofina investicija. Gledaj da nije varena na bitnim ijelovima oko reduktora i to. Drazi sa tockovima ako je moguce zbog podesavanje dubine

jest 560 je u pitanju sa standardnim kardanom. 2m je definitivna sirina. na piku su preskupe. koja je realna cijena za 2m za zupcanikom, lancom?

IMT 612.836 freza na prodaju.

- - - - - - - - - -

Freza IMT 612.836 Reduktor i bocni zupcanici Breviglieri Italija..ostalp Imt Boljevac.

ivxGfaI.jpg

h7ryFBR.jpg

xfWazkX.jpg

YElxZtS.jpg

freza Maschio Silva 160 sa bočnim posmakom

Da li je neko kupiovao ovakvu frezu,ili radio sa istom, verovatno kineske ili ko zna cije, cena 950e nova sa kardanom,

Ja i rodjak kupili zajedno prosle godine takve, a kupilo je jos dosta ljudi i idu dobro bez problema, 180 zahvat teraju traktori od 45ks bez problema

Mislim da je prepoljska freza ok, izbegavao bih lanac
kupio bih frezu za traktor jer imam pofini potreba za njom i privatno i usluzno da radim. na sta da obratim pasnju pri kupovini? jel bolje lanac ili zupcanik prenos? kupio bih od 2 metra. koliko snage treba za nju. isto tako kod mene se prodaju neke od 2.2m skoro 2k eura sa kojima fergo moze da radi u sto sam se licno uvjerio. ja bih kupio polovnu pa dotjero ako sta treba. koja marka je najzahvalnija a da je odnos cijene kvaliteta dobar. ne bih nesto preskupo.

Imam i ja. Kazu da je Indijske proizvodnje,iskreno je... li ga. Ali dobro sitni zemlju ja je vucem sa 542 1.80m. Odlicno radi zasad.

Nazad
Vrh