borko jagodinac
Član
Ja sam placao pre dve godine za IMT frezu 300din komad, e sad su sigurno malo skuplje nisam imao potrebe da menjam pa nisam ni gledao cene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
drugari treba mi jedna pomoc nudi mi lik frezu bar ja mislim da je freza ali ne radi kao roto freze ni kao obicna nego oni nozevi idu levo desno ako me razumete neznam kako se to zove ali me zanima kako to radi i dali vredi nesto posto je kao nova i strane je a i nisu neke velike pare ako treba imam snimak kako izgleda i kako radi na prazno jer kada sam je gledao bila zakacena na trakor samo treba da ga uplodujem[/QUOT
Znam na koju masinu mislis, ali mislim da je to bacanje para, ali opet probaj pa ces se uveriti
Evo ovde imaš neke telefone od fabrike pa ih kontaktiraj i raspitaj se.Otisli su mi zupcanici na FAP frezi, radi posteno vec 20 godina, do sad su samo lezajevi menjani svake godine i nozevi. Gde mogu to da nadjem kod nas? Hvala