vojvođanin
Zaslužan član
Ne znam zasto mi je poruka uklonjena, iz slicnih razloga sam prestao redovno da posecujem forum. Ljudi misle da je teorija o kozama sve, e pa nije ima i drugih vaznih stvari u kozarstvu. Neki clanovi mlate praznu slamu, a kozarstvo i proizvodi iz kozarstva nemaju nikakvu prodju kod nas. Ne stidim se da govorim o tome koliko sam mleka bacio svinjama, i slicno. Ali kad cujem gluposti kao sto su ove poludim. Nitice se neko nekad udruziti kao sto je bilo reci u vrbasu, niti ce se kozarstvo dovesti na visu granu. Garantujem da se to nece desiti u skorije vreme barem 40 godina da ne preteram. za kilogram sira od mojih koza meni treba 5-7 litara mleka, a nekima treba i 10. bilo je reci u vrbasu prosle godine, bla bla truc.
Pustite da i ovo malo jade i bede od teme kozarstva zivi. Jedva cekam da neko postavi slike video da napise ima li prinova itd.
Ja se izvinjavam, da nece mozda i ova poruka da mi se izgubi
Ovo je tema Francuska alpina.Ne vidim u ovom postu da je pomenuta ta rasa ni jednom rečju, tako da ni ovom postu nije mesto u temi.
Prebačen je u http://poljoinfo.com/showthread.php?230-Proizvodnja-sira-od-ovčijeg-i-kozijeg-mleka