Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
samo sam pitao dali bi imalo posledica.inako nisam nikada vako pario koze.uzecu ako ne od sasvim trece strane.ako treba i 500km. vozim dok ne nagjem saglam.cela makedonija ima da je svrtim naopako.
napokon se pocele jariti. danas se ojarila jedna sesto jarenje dvojke, jako lepe i krupne, od sutra krecu rana jutarnja dezurstva jer se ujutrru uglavnom jare.
Zeljo predji ovu temu pa ces videti. Neznam zasto su onda uopste otvarane teme po ovom principu . Da je tema samo KOZA u TIPU ALPINE pa hajd / posto ima vise takvih rasa u okviru grupe i svaka ima svoje karakterisrike licne/ ali ja bih da procitam svaki post o francuskoj alpini i kad otvorim ono ni f od francuske alpine aj da su melezi pa ok. ali ovo stvarno nema smisla prema ljudima koje ova rasa zanima.
Neznam u čemu je problem da se držimo teme ja se naježim kad moram nekom odgovoriti a nije vezano sa temom.Ako nećemo poštovati teme onda predlažem moderatoru ili kako se to kaže da izbriše nazive tema a ne da kad pritisnem "Alpina" ono neke dugodlake bele.Sibili je upotpunost u pravu i ja ga podržavam a primetio sam da je i pre prigovarao iz istog razloga ali kod nas je najvažnije da radiš kako netreba onda si glavni i svi te podržavaju!
Pameten narod i smece razvrstava po poreklu i strukturi. a kod nas sve dzumle pa sta ispadne.Nemam ja nista ni protiv cijih koza ali hajte ljudi imate teme pa malo razvrstajte oblasti. Ako su u pitanju ishrana ,boles i nega to su donekle zajednicke stvari mada i tu ishrana mlecnih i tovnih rasa ne moze biti ista. Pozdrav za sve kozare iz Macve.
E baš sam se pitao kad će neko pokrenuti ovo pitanje.Smatram da je normalno a i korisno da se sve nalazi u svojoj temi.što je rekao kolega nemam ništa protiv drugih rasa i ja imam balkanke ali sam o njima pisao u toj temi.nije teško biti fin....
Kolege zahvaljujem što članovima skrećete pažnju na greške.Ja se trudim da postove "slažem" po temama, ali vikendom nisam na forumu, pa se desi da nešto i promakne.