UrkeSTP
Član
Hvala
U to ne sumnjam jarac je cistokrvni sanski, videcu trenutno nemam slobodnih objekata.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma zemo nisam se ja bas tih alpina nagledao naravno kvalitetnih.Ja cuvam koze dvadesetak godina jednu ili dve.Najbolja mlekulja mi je bila na nekih 5l posle odvajanja jarica ali se muzla do mesec dana do jarenja.Trenutno imam jednu kozu i tri jareta stara tri dana.U planu mi je nekih desetak koza a zadovoljan bih bio sa 500 do 600l u laktaciji.A odakle si ti zemo?Dobrodosao zemljace. S obzirom da imas udruzenje u vrbnici i jos neke kozare u belasici onda ti je moja preporuka alpina ali cene koje sam letos video na pijaci u KS su bile od 150e za dobru alpinku pa navise, pitanje je koliko ce da ti naplate
Sanske mislim da nemas ciste u okolini a mesanaca sa domacom kozom i alpinom, imas koliko zelis pa ti vidi sta zelis i onda to trazi.