FOTON

Koliko li će biti kod nas, videćemo.
https://drive.google.com/file/d/1cWFlNXlgMyfWBNFAALTQDrHpddftQ-x7/view?usp=drivesdk
d9196c814fa2ae628c82e9c692387a1b.jpg
a47cba45a9f7e40ecb8f877d6ed72b09.jpg

Poslednja izmena:
Седео сам на њему у Хановеру,кинези су се опасно појачали. Квалитет трактора бар оптички и унутрашњост код Ловола је померила границу мало.
Ја сам купио онај до њега који је био на штанду, са кашиком.

За тај нисам добио цену јер ме није интересовао да га купим,конкретно на агритехници ако је ту дилер за ту марку можеш да преговараш са њим,а са људима из ловола генерално не можеш јер не прескачу посредника.Тако је за сваку марку. ЈА сам за онај од 25кс са предњим утоваривачем,још пар прикључака и другим гумама дао око 19к.

Ovde nešto piše 22k $
Idem uskoro s drugarom u Trgomen da vidim šta se može. Ako dobijem dobru cenu, razmišljam da ga kupim. Dobijao sam za 754 crveni bez kabine lepu cenu, ali mi je mnogo visok za kajsije, pa sam uzeo 504N. Uzeo bih još jedan 65-75hp, ali da bude nizak. Ovaj deluje super. Videćemo.

A šta to? Nemam nameru da se prepirem ako si na to mislio (zahebo sam se prošle zime, ove mi ne pada na pamet). Samo mi ostalo u sećanju da Putin baš i nije gotivio Kineze, ako se dobro sećam negde u njegovoj okolini je bio jedan koji se dugo prodavao (niko ga nije hteo). Ako grešim, izvinjavamo se, mLogo se izvinjavamo!

Nazad
Vrh