Sansanich
Novajlija
Глина начинается на 25-30 смНа 40 суглинка не коснулся?
Нужно разрушить "плужную подошву", чтобы лучше уходила влага весной, у нас её с избытком.Есть ли необходимость углубляться глубже 40 см?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Глина начинается на 25-30 смНа 40 суглинка не коснулся?
Нужно разрушить "плужную подошву", чтобы лучше уходила влага весной, у нас её с избытком.Есть ли необходимость углубляться глубже 40 см?
Не, То је само моја спонтана реакција када чујем немачки.Леле, леле па ви радите за обе три стране?!
Колико су их продали и пустили у експлоатацију, да могу да кажу тако нешто? Те зелено-беле из П серије не знам да ли је неко видео ван сајмишта.U poverenju,covek iz trgomena kada sam ga pitao o njemu me popreko pogledao i rekao "bolje uzeti ovaj stari". Vise nismo pricali na tu temu.
Ne bih znao...Колико су их продали и пустили у експлоатацију, да могу да кажу тако нешто? Те зелено-беле из П серије не знам да ли је неко видео ван сајмишта.
Meni izdaleka onako deluje da i 854 ide u redove..Naravno,i 754 ide u redove.
4110 bi trebalo da je oznaka. I iznutra na prvi pogled deluje moderno ali nisam imao prilike uzivo da ga vidim samo na youtube. Kombinacija boja mi se svidja kod njega.Stigao je u susedno selo zeleni valjda oznaka 110, video sam ga iz daleka samo. Došao umesto 892, ali neće se mnogo naraditi, 50kJ rade vlasnici.
Jako lepo deluje izdaleka, veoma moderan dizajn.
Meni vise lici na YTO nego na Foton.Meni stigao meil iz Majevice koim me obaveštavaju da imaju u ponudi traktor od 60 ks na kredit od 7 godina. Ja izguglao a kad tamo traktor se zove Fotrak 604 kaže direktor to je Kinesko-Nemačko - Srpski traktor. Po meni klasičan Foto.
Po meni klasičan Foto odnosno Lovol.
A није ни један, ни други, већ неки из "Шандонг Новатек Хеви Индустиз" - http://www.novarme.com/Meni vise lici na YTO nego na Foton.
Ovo je Lovol 604 ?Mislim da 854 moze u redove samo sa klasicnim gumama,da ne moze sa radijalnim no nisam siguran.
A ova majevica je kinez klasik. Vecinu delova uzimaju od kineza malo pakuju da izgleda drugacije i to je to.