FOTON

На 40 суглинка не коснулся?
Глина начинается на 25-30 см
Есть ли необходимость углубляться глубже 40 см?
Нужно разрушить "плужную подошву", чтобы лучше уходила влага весной, у нас её с избытком.

U poverenju,covek iz trgomena kada sam ga pitao o njemu me popreko pogledao i rekao "bolje uzeti ovaj stari". Vise nismo pricali na tu temu.
Колико су их продали и пустили у експлоатацију, да могу да кажу тако нешто? Те зелено-беле из П серије не знам да ли је неко видео ван сајмишта.

Stigao je u susedno selo zeleni valjda oznaka 110, video sam ga iz daleka samo. Došao umesto 892, ali neće se mnogo naraditi, 50kJ rade vlasnici.
Jako lepo deluje izdaleka, veoma moderan dizajn.

Meni stigao meil iz Majevice koim me obaveštavaju da imaju u ponudi traktor od 60 ks na kredit od 7 godina. Ja izguglao a kad tamo traktor se zove Fotrak 604 kaže direktor to je Kinesko-Nemačko - Srpski traktor. 🤣 Po meni klasičan Foto odnosno Lovol.

Poslednja izmena:
Naravno,i 754 ide u redove.
Meni izdaleka onako deluje da i 854 ide u redove..
Stigao je u susedno selo zeleni valjda oznaka 110, video sam ga iz daleka samo. Došao umesto 892, ali neće se mnogo naraditi, 50kJ rade vlasnici.
Jako lepo deluje izdaleka, veoma moderan dizajn.
4110 bi trebalo da je oznaka. I iznutra na prvi pogled deluje moderno ali nisam imao prilike uzivo da ga vidim samo na youtube. Kombinacija boja mi se svidja kod njega.
Meni stigao meil iz Majevice koim me obaveštavaju da imaju u ponudi traktor od 60 ks na kredit od 7 godina. Ja izguglao a kad tamo traktor se zove Fotrak 604 kaže direktor to je Kinesko-Nemačko - Srpski traktor. 🤣 Po meni klasičan Foto.
Meni vise lici na YTO nego na Foton.

Mislim da 854 moze u redove samo sa klasicnim gumama,da ne moze sa radijalnim no nisam siguran.
A ova majevica je kinez klasik. Vecinu delova uzimaju od kineza malo pakuju da izgleda drugacije i to je to. :)

467458637_436039029580717_1875635002148974034_n.jpg

Poslednja izmena:
Sa širokim gumama 854 može u redove dok usev ne nikne, posle toga ide na knap i nije to radnja. Seje bez problema. Ovo se odnosi na Armu 854.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh