I meni nije jasno na yto 754, zakačim plug obrtač sa jednim crevom, znači jednosmerni cilindar bez kocke. Uključim to crevo u jedan priključak i ručku od tog para priključaka guram na jednu stranu i plug obrće na jednu stranu do pola, guram ručku na drugu stranu da bih dovršio okretanje pluga a drugi priključak tog para je prazan jer imam samo jedno crevo u jednoj spojnici? Kad plug dođe na pola obrtanja i ručicu pustim, pokušao sam da je ponovo aktiviram na istu stranu na kojoj mislim da je spojeno crevo plug se onda vraća unazad odakle sam i počeo obrtanje. Radi kao da imam dva creva u dva priključka i dvosmerni cilindar. I tako sam već uzorao dve njive. Motor ne stenje kad radim sa ručicom i obrćem plug ni kad je u leru, probao, inače ga obrćem dok manevrišem na kraju njive, sa malo gasa. Neću zastajkivati i gubiti sekundu dve za svako obrtanje, istovremeno okrećem traktor i plug za sledeći prohod. Ne kapiram ali tako funkcioniše. Po uputstvu ima na svakom priključku šrafić da može biti jednosmerni ili dvosmerni priključak, ako sam se dobro izrazio. Nisam dirao ni mnogo zavirivao, tako sam ga doterao iz Agrovojvodine i probao i teram. Samo me kopka kako tako funkcioniše.