Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pera je dospeo i na wikipediju i to pazi englesku a sta kazete daga prodam koliko bi zaradioKaralic je napisao(la):Da , devet kila koncentrata za kilo Perinog mesa nije puno, Jer Pera je MONSTRUM!!!
E, sto mi nisi blizi Pera je legenda!!!
Pero da prodam il prepariram stati je bre ako se slucajno to desi onda i ja cu da budem prepariran samo sam pitao koliko bi kostao peroKaralic je napisao(la):Auuuu, a taman si mi se mnogo svideo Batko... Pa Ti bi mogao da prodas Peru?
Pera bi trebalo da se preparira (nije skupo) i da ostane zauvek!
ps ako treba da maknem ja pero odavde da nesmetaSaskoMk je napisao(la):pera spava u deckog krevetica zajedo sa vec znate ko a njegova familija ne sedi u kafeze,nego je u prostor od 200 kvadrata podeljen na dva dela,jedan decaci jedan devojcice u zenskom internatu kotilice oni su odvojene od ostale
zzzzzzzzzzzzNorth ARMY je napisao(la):pazi se ovog naseg Karalica mnogo mu se svideo tvoj zekan,svaka cast