Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plan parenja
...Zenke krupnih rasa podvrgavaju se parenju u uzrastu od 4-5 meseci.

Za one koji drže velike rase - orijaše. Koliko često im mijenjate prostirku - podlogu? Mislim zbog higijene mi je najlakše kad je dole žica, ali kod šaraca mora biti puni pod, pa sijeno... Kakva su vaša iskustva, odnosno, vaš sistem... Također, što radite sa gnojem - djubrom? Prerađujete dalje ili?

Toma13 je napisao(la):Koliko često im mijenjate prostirku - podlogu?

Za odrasle se ubaci pregrada u sredini.Na prolece-leto imam nameru praviti nove zadrzavajuci dimenzije pa zbog lakseg sklapanja moram nacrtati skicu pa cu je okaciti.ivanhoe je napisao(la):1,5 X 1 prihvatiliste
Ovo mi je Bratanica a Pera je njen ljubimacbarakuda je napisao(la):wow!Gde si ovo nasao? Mali zeka Djoka
![]()
Spava snjim snajka hoce da ga vrati u zecnjak al mala nedaje
Inace nasao sam ga god mene u zacnjak

barakuda je napisao(la):Stvarno je ogroman. Razumem zasto zeli da spava sa njim. Kao ogromna plisana igracka, a uz to jos i greje![]()
salim se. Snaja se boji dane je povredi il slicno a ako pogledas krevetic koji je ceo izgrizan biceti jasno zasto se plasi da ne joj pojede dete
al pero je miran vise je ko pas u ponesanju nego ko zec
ne laje naravno