case ih
Član
kabina je dosta slicna, ostalo bas i ne.MONTOYA je napisao(la):malo me podsećaju na šlitera,možda su ga kopirali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kabina je dosta slicna, ostalo bas i ne.MONTOYA je napisao(la):malo me podsećaju na šlitera,možda su ga kopirali
U tome nebi da se prepirem dali su ili nisu samo sam video kombajnski krs koji je bio proizveden 1951.godine Kad sam uzeo moj mogao sam za te pare uzeti 516 B ali je to za mene bio suvise veliki pa je odluka pala na 512 i nisam se POKAJAO . Reci nam nesto o tvojoj masini , dnevni ucinak, potrosnja ,snaga motora i u cemu razlika izmedu 516 i 517 jer 16-icu sam vidao ali 17-icu nisamdejan 77 je napisao(la):ja imam e 517.pre rata su proizvodili vrsalice koje su bile jedne od naj cenjenijih
Sa moje strane obecavam da ce biti slike samo da razkrcim put do njega jer sam posekao granja sa orasa i nemogu do nje i po ovom hlodnom vremenu neda mi se to ocistiti a i moram sina nagovoriti oko slikanja i postavljanja slikatalianu je napisao(la):Kod nas to nema ni u knjigama
Dajte neku sliku![]()