Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Attila M. je napisao(la):Goran IHC je napisao(la):jel ti imas uopste dozvolu?Attila M. je napisao(la):Jedan od sportova koji nikad neću skontati zašto ljudi prate. Najzanimljiviji deo je kad se neko skrlja...
Mada je još uvek bolje od NASCAR-a. Tamo komentari mogu da se svedu na: "Iiiii skrenuo je na levoooo... Vidi ga kako juri! Opet je skrenuo levo! ... Napetost raste! I.. i.. iiii... Opet je skrenuo na levoooooo! Svaka mu čast kako perfektno skreće na levo!"
i sta imitiras u toj pozi
Imam dozvolu, hoćeš da je skeniram? A drugo: ko je tebe dirao?
zax je napisao(la):Attila M. je napisao(la):Goran IHC je napisao(la):jel ti imas uopste dozvolu?Attila M. je napisao(la):Jedan od sportova koji nikad neću skontati zašto ljudi prate. Najzanimljiviji deo je kad se neko skrlja...
Mada je još uvek bolje od NASCAR-a. Tamo komentari mogu da se svedu na: "Iiiii skrenuo je na levoooo... Vidi ga kako juri! Opet je skrenuo levo! ... Napetost raste! I.. i.. iiii... Opet je skrenuo na levoooooo! Svaka mu čast kako perfektno skreće na levo!"
i sta imitiras u toj pozi
Imam dozvolu, hoćeš da je skeniram? A drugo: ko je tebe dirao?
Ne bitno je da li imas dozvolu...kada bi seo u f1 ne bi znao ni da pokrenes...f1 veze nema sa automobilima...
Poradi malo na pravopisu komsija...zax je napisao(la):Vidim volis da pametujes...
Jedna od odlika italigencije je uvid u opstu realnost
Tako da ako je tvoj koficijent italigencije veci od prosecnog slozices se samnom da je tvoj post koji sam citirao jako plitkouman(ne vezano ako za ono sto sam napisao u proslom post-u)...ko razume shvatice
dorel je napisao(la):Nije mu to pravopisna greska nego njegov koeficijent "italigencije" ne bi pogresio dvaput isto
zax je napisao(la):Politicke poene...da da da...to mi je bila namera...
Ne bitno odakle je preuzeto.Tekst je jako povrsan.
Ja nikoga nisam napao,niti nipodoštavao...
Ako sam nekoga uvredio.A to svakako nisam ucinio,ali nema veze...
Izvinjavam se...
Post je spojen: [time]1280315429[/time]_________________________________________________
dorel je napisao(la):Nije mu to pravopisna greska nego njegov koeficijent "italigencije" ne bi pogresio dvaput isto
Da da moje greske u pravopisu svakako imaju veze sa tim
Bez komentara...
otkud ovaj ispadezax je napisao(la):Vidim volis da pametujes...
Jedna od odlika italigencije je uvid u opstu realnost
Tako da ako je tvoj koficijent italigencije veci od prosecnog slozices se samnom da je tvoj post koji sam citirao jako plitkouman(ne vezano ako za ono sto sam napisao u proslom post-u)...ko razume shvatice
North ARMY je napisao(la):@Atila jel stvarno nekad za volanom ne podivljas?? Mislim malo da mu ga das po gasu kad si sam na otvorenom i sl?