Ja pratim od sezone 1998, tj od svoje 10te godine. Ova godina ce biti jako zanimljiva jer Alonso konacno ima dobru formulu i po meni najvece sanse za titulu, Vetel je jako dobar ali mislim da Red Bull-ova formula je ipak malo losija nego Ferrarijeva. Treba obratiti paznju na Mercedes GP i Shumija. Covek je vec u godinama, ali jos moze po nesto. U toku sezone ce postati konkurentniji sigurno. McLaren je napravio gresku dovodjenjem Buttona, sto ce se pokazati i njihovim plasmanom.
Par reci o Jensonu Buttonu. Cenjeni proslogodisnji prvak Formule 1 je po meni sasvim prosecan vozac da ne kazem i ispod prosecan. Vozi u timu zajednu sa Hamiltonom koji je 3 (slovima: tri) puta kvalitetniji vozac. Na kraju sezone vam garantujem da ce Hamilton da ima duplo vise poena od doticnog gospodina. Button vec 10tak godina vozi formulu ali nikad nista nije postigao do prosle godine. Prosla godina je zaista zanimljiva. Dok su veliki timovi (Ferari, McLaren) gubili vreme sa Kersom i dvostrukim difuzorom, Ros Bron (vlasnik proslogodisnjeg tima Bron GP, sada se zovu Mercedes GP) je uzeo 6 pobeda u prvih 7 trka sezone, sa Battonom. Kasnije u toku sezone Baton je se obicno nalazio na 6-8 mestu na kraju trka, ali je razlika u poenima koju je napravio u prvoj polovini sezone bila nedostizna za konkurente, pre svega Vettela.
Ove sezone Button vozi za McLaren, i ima jako dobar (skup) ugovor. Mislim da Formula nikada nije imala losijeg sampiona.
Da ne ispadne da toliko ne volim coveka. Mislim da mu je ipak mesto u Formuli, ali u nekom Virginu ili HRT-u (tim bivseg vozaca Adrian Campos-a).