Навијач сам Мерцедеса и жао ми је то што се издешавало Ботасу, да буде водоноша и жртвено јаре зарад Луисове победе...Да су га увели у бокс други пут, до овога не би дошло, али нажалост постали су као некдашњи Ферари, када је фаворизовао великог Шумија, а сви осали су тада сисали весла са тактитком...Такоже и Кими, јбт пустио је Фетела у другој кривини, ни да се потруди да га затвори, да се овај помучи, па имао је другу тактику са гумама...исто је он овде водоноша...возач кога изузетно ценим и када год сам у прилици навијам за њега, јер сам навијао чим се појавио у мекларену 2003. године, као наследник Мике...
Ботас је требао да добије бар 5 места казне за оба инцидента, а не овако...јбг изгледа да онај ко груне огромну лову у ту Ф1 има привилегије...у овом случају мој мерцедес, мада је и Ферари у прошлости правио срања и те каква А1 ринг Рубенс 50 метара пред циљ пропушта Шумија, који тада није имао конкуренцију...Па онда оно срање са пехаром и конференцијом...нико није кажењен за то....ипак је то свет који ми ен разумемо...нити ћемо нажалост....