Navodno je Fetel stekao "prednost" u momentu dok nije jos presao ciljnu liniju jer po pravilu posle ciljne ravnine nastupa sledeci krug, a u tom krugu kad je izdato obavestenje o "virtualnom" vozilu bezbednosti Hamilton je u obavezi da uspori prilikom prelaska preko startno-ciljnog pravca sto je dozvolilo Fetelu da vozi pun gas i nadoknadi vreme tako sto je odmah usao u box u tom krugu i time stekao prednost. Sto se FIA-e tice, oni su odradili sve po pravilima i jbga... Sistem "snadji se"...
Vidno je bilo kako se Luis razocarao zbog toga na kraju, ali sta je tu je... Mada, Botas je generalno razocarao kad vec pricamo o Mercedesu. On covek kao da nije iz te ekipe.
Jos jednom, losa sreca za Haas-ovce, ali su pokazali da su se najbolje spremili od svih manjih timova. Od Saubera sam ocekivao malo vise iskreno, kao i od Wilijamsa.
Ali drago mi je sto sam pogodio da ce Alonso biti medju 5
Napokon McLaren bez nekih problema... Cekamo sledecu trku i da im stigne novi prednji kraj. Navodno bi trebali biti od 0.3 - 0.5s brzi po krugu sa novim aeropack-om...
No, videcemo, bice ovo duuuuga sezona...