Plantaza sipurka
Član
Stvarno kucam preko telefona,malo brka i mesa..A ti si zreo za batine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te dve stvari su nemerljive. Sta je bolje, jagnjetina ili prasetina ?
Juce gledao reprizu i ne mogu da verujem kako ove sudije odredjuju kazne. Mercedesi su zasluzili podjenake kazne kao i Ferarijevci, ali su izgleda zasticeni ko beli medvedi.
Inace zanimljiva trka, podseca na Nascar.
Juce gledao reprizu i ne mogu da verujem kako ove sudije odredjuju kazne. Mercedesi su zasluzili podjenake kazne kao i Ferarijevci, ali su izgleda zasticeni ko beli medvedi.
Inace zanimljiva trka, podseca na Nascar.
Jos jedan interesantan detalj sa nedeljne trke. Prilikom restarta trke Kimi se dere preko radija da mu neko doda volan
I jos da dodam da pravi fanovi F1 ostaju uz F1 i kad je dobro i kad je lose, tako da svako onaj ko kaze da ne gleda vise F1 zbog nedostatkauzbudjenja zamene nije pravi fan.
E a ja bio kum u subotu, a u nedelju bila trka. Tek kad je prosla trka bio je kumovski rucakBravo ti ga za ovo, lepo receno! Ja sam bratovu svadbu hteo da odlozim za nedelju dana jer je te nedelje bila trka kada su oni planirali da se vencavaju