Пратим формули један од 1990 године, када сам био и остао верни навијач, легендарног и најбољег возача свих времене, Ајтрона Сене. Остао сам веран формули 1 до данашњих дана и ни једну трку никада нисам прескочио у гледању. Ако се радило аз време трке, скинуо бих је са нета и погледао у новије време.
Али ме иритирају ова глупа правила, јер тактика данас побеђује, не тркање. КО је сачувао до краја гуме тај може да победи трку. Тога раније није било у тој мери и није се тактизирало превише.
Ово је скуп спорт, а забране попут развоја мотора, потом тестирања током сезоне су чиста глупост и тимови који направе лош болид у почетку нитша током сезоен не могу да отклоне, ејр се тестирања нових делова врше током слободних тренинга.
2009 године и увођењем нових правила, када су сви имали сито предње и задње крило, показало је да мекларен који је склепао болид, на почетку сезоне, до трке у мађарској напредовао невероватно и имали су ако се не варам 4/5 скор у корист победа у своју корсит у односу на тадашњи Брон ГП. Да батон којим случајем није направио предност у почетку сезоне изгубио би титулу од Лусиа. Данас је немогуће то исто урадити, управо због силних рестрикција, наводно због смањења трошкова. ПА ово је скуп спорт и сиромашни тимови ту не осптају, било и биће..