Formula 1

Nadam se da će se stara dobra vremena Ferarija uskoro vratiti !

Za sada samo Hamilton izvukao "deblji kraj" ! Ala ih razbi kiša ! I da spojim postove, STRAŠNA TRKA, klanje do besvesti za svako mesto. Svaka čast Batonu i Šumaheru !

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!
Nikad nije bila duža trka u istoriji F1, nego sad!
I to preko 4h!
Jest bilo dosadno u početku...al kraj je bio extra...
pozzz joe!

nisam gledao kraj kako je zavseno...poredak mislim........cuo sam da je Baton prvi prosao kroz cilj.......Vettel me zanima koji je bio?

Vetel je napravio gresku par krivina pre kraja pa zavrsio drugi,treci je Weber a cetvrti majstor Schumaher...Ja sam gledao preko SK prime kroz total tv. Odlicna trka::super::

eee krivo mi sto sam popustio ali morao sam dosli drugari pa navalili da krenemo kod kolege na preslavu a i krivo mi za Vettl-a

Prošle godine sam raskinuo ugovor sa Total TV-om, uzeo ipTV, sada na ipTV nema prenos, a total opet ima program koji prenosi, ludnica !!!

Cao svima,da kazem i ja nesto posto sam hronicni ljubitelj motoristickih sportova,pogotovu F1.
Pratim je od moje sedme godine i imao sam priliku da par trka pogledam i uzivo,jedinstven je to osecaj,treba se doziveti,ne moze se opisati!! Sto se trenutne situacije tice,tesko da moze neko Vetelu da preuzme sampionat i ove godine,Ferari se probudio i ne sumnjam da ce Alonso pobediti jos neku trku ali ce se to zavrsiti na tome i nece uticati na generalni plasman... Toliko u ovom navratu,lep pozzz svima i prijatno vece..

Dobro je da se zakuva.Glupo mi je kada jedna ekipa neprestano dominira.Tada izgubim volju za gledanjem.:bravo:

Nazad
Vrh