Folijarna prihrana

Wuxal super dali je ko koristio u folijarnoj prihrani. Pakuje ga Chemisal Agrosava.

U povrcu da, jedino kod njega vidim rezultat, a probao sam sve i svasta od vodotopivih i slicno.U ratarstvu ne znam ali ove doze koje ste stavili su sigurno male.
 
Ja iduce nedelje planiram prskanje soje sa Bioplant florom i Navalonom 20:20:20+Me. Radio sam isto prosle godine slabiju soju i na kraju se popravila.
 
Da li si ovo već koristio ili ti je sad prvi put?

Nisam do sada.Mislim da ću ubaciti i po 2 kg Novalona 15-5-30(tako nešto).Ovih 5 litara sam platio 1.670,00 četiri litre Novalona 1.200,00 i 2 kg bora oko 700.Sa prskanjem će me izaći oko 100 kg soje.Mislim da bi efekat trebao da bude veći i ja u plusu,a prikolica uzvišna,gume da pucaju,komšije da zavide,vagar da se čudi ,žena i deca da traže pare..., a za mene dva piva pred dućanom-mislim da je pošteno!
 
pozdrav a koliko bih smijo ići folijarno na 1 h anom na 400 litara vode

- - - - - - - - - -

pozdrav a koliko bih smijo ići folijarno na 1 h anom na 400 litara vode
 
Koristio sam ga u jabuci i nisam zadovoljan. Kontrola i tretirano nikakve razlike nema. Vreme primene sam sigurno uradio propisno.

Za ratarske useve tek mislim da nema smisla jer je skupo.

Jel si koristio nešto u soji konkretno za oštećen usev usled zanošenja hemijom ,hladnoća stres,kontam neke aminokiseline ,fitofert aminoflex ili sl... a pre neki dan sam video da ima bubamara verovatno vaši,soja se sva skvrčila i jako bednog izgleda pa da joj potpomognem ako joj ima pomoći...
 
Onda pre idi sa Syngenta Isabionom ili Hoya - Italpolina Trainerom. Fitofert nisam koristio.
 
Jel si koristio nešto od ta dva,da znam imali li svrhe i smisla ,da ne bacam pare jer ovo Syngentino nije baš jeftino
 
Oba sam koristio. Isabion je odlican i skup koristio ga 2014, trainer sam koristio u repi 2015 godine. Nisam uspeo da je zastitim od cerkospore tako da ti ne mogu reci koliko je vredelo ili ne. Cena za Trainer je oko 1200-1300din/l, isao sam 0.33l/ha x 3 tretmana.

Isabion po ogledima PSS vredi te novce. 2014 jedina zdrava repa je bila repa koja je prskana Isabionom (kasnije je i ona legla od cerkospore ali mnooogo kasnije od ostalih). Prosle godine sam sve radio isto pa nemam nacin da uporedim. ove godine ga ne korisitim jer mi je repa na boljim njivama i nemam potreba da je "cupam" iz mrtvih.
 
pozdrav iz prnjavora jedno pitanje stavijo sam danas na prskalicu 440 litara vode i rastopijo oko 18 kila ana i poprskao oko 1,5 hektar kukuruza hoćeli biti previše
 
Poslednja izmena:
Haifa za soju i kukuruz
ad8a8c12e2d231ad777119522ebb89de.jpg
 
Nazad
Vrh