Rabadzija
Član
da nije to mnogo uree , izgorece ti sve psenica ako nema kise uskoro
evo dokaz crno na belo.....pa jos u koloru....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da nije to mnogo uree , izgorece ti sve psenica ako nema kise uskoro
50eura balon od 20l,na 2haKoliko to košta ako se sme znati? Ja planiram da idem u soji sa yarom...
Koju Yaru planiras? Prosle godine smo uzimali neki Yara kristalon, roze boje je bio. Isli smo prehranu u sklopu prskanja. Ove godine je isla hemija bez prehrane, pa moram naknadno prehranjivati, a po potrebi i da korigujem prskanje.Koliko to košta ako se sme znati? Ja planiram da idem u soji sa yarom...
Koju Yaru planiras? Prosle godine smo uzimali neki Yara kristalon, roze boje je bio. Isli smo prehranu u sklopu prskanja. Ove godine je isla hemija bez prehrane, pa moram naknadno prehranjivati, a po potrebi i da korigujem prskanje.
Bilo je neko odotopivo. Ne mogu da se setim tacnog naziva. Dzak 25kg. Ove godine opet planiramo sa Yarom, a kojom videcemo.Planiramo 20 20 20, mislim da se zove kristaflex, i to su vodotopiva djubriva nije tečno.