Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
opet moram da se umešam pa znao si ti da je traktor u kvaru i prve slike kada si stavljao na forum jer se vidi da je karton ispod traktora jer nema karter kao i da su u kabini delovi od motora ali si ipak to prečutao i prvo su ti ga nudili za 8000 a ti reče da je traktor strava i nudio im 5000 a on te MOLIO da mu daš malo više kada si video da nema zainteresovanih ti kao odustao jer se sigudno preko noči pokvario i oni su ga sigurno preko noći rasturili kako te više ne mrzi da pišeš takve gluposti pa sam prvo pročitaj šta si napisao u predhodna tri svoja posta pa zaključi kakve nelogičnosti pišeš kod nas 577 košta više od 5000 koje si ti nudio za fenda i na osnovu čega si ti nudio 5000 ako je traktor strava kako si rekao pa sigurno na osnovu toga što je traktor u delovima ali kada si se preračunao koliko košta ne CARINA nego popravka +carina e to ti se neisplatiPa eto zato ga nisam ni kupio , jer je dosta mlad traktor i ima da me oderu na carinu. Boli njih uvo sto je njemu otiso motor. I da ga on meni prodao za 5 isto ga nebi kupio jer je to macka u dzaku. Pozvao me taj gazda veceras i reko mi da mu neko ipak dao za njega 7500 i da je traktor prodat.
nisam ja ništa pomešao nego sam napisao ( prepričao ) tvoje postove vezane za ovaj traktorDa eto vidis kako si me provalio. Mlo si pomesao to sto si procitao ali nema veze naj bitnije da si ti mene prpvalio.Bravo jos jednom.
dobro vece, nisam dugo vremena bio na forumu ali evo sada odgovoramiljko nzm jesi video moje pitanje