hurli xa86
Član
Kako god,i ruku na srce ali za 30 000e se može kupit i noviji traktor od ovoga..Nisi ga puno platio, takav traktor je mnogo skuplji. Svaka cast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako god,i ruku na srce ali za 30 000e se može kupit i noviji traktor od ovoga..Nisi ga puno platio, takav traktor je mnogo skuplji. Svaka cast.
Dragane izvini ali sada stvarno ser..s.Po cemu si ti tako iskusan da vidis sve sto traktoru fali?Po boji i radnim satima ,ili po broju traktora koje si prodao u Srbiji?To je istina: trgovac dobije njegov pazar , a ti macku u dzaku. Ali ako je trgovac iskusan nebi trebalo da dodje do toga. U svakom slucaju jos niko nije kupio traktor na zapadu , a da ga gazda ili garaza pustio da ga on upregne. Dodjes vidis , malo ga upalis i kupis. Nece oni nas da mole da bismo mi kupovali kod njih.
evo,ja ti se divimJednom kad budes u takvu situaciju ti ces da razumes sta sam ja napisao, a do tada uopste mi nepada na pamet da se trudim da ti objasnim.
Ja Dragane stvarno nemam ništa protiv tebe i tvog biznisa ali jako preteruješ.Drug je došao iz Francuske gde je bio da kupuje mašine.Pet dana je proveo tražeći sve i svašta.Sve je slikao i i zna cene.To što je on našao i kupio nema veze sa onim što ti pišeš.
Primera radi Case 96-97 godište od 140 ks za od 8000-10000evra koliko hoćeš.Traktori pravo od seljaka pa na prodaju.Class dominator 86 od prvih vlasnika u ekstra stanju je kupio za 10500evra.U takvom je stanju da se ne poveruje.Radio samo pšenicu.Prskalice od 660litara i ful opremom 500 evra,cikloni amazone zam 1500 od 400-500 evra sa tri kompleta lopatica.Recimo renoi ceres(80-90ks) 98-2000god su oko 7000-8000evra u ekstra stanju od prvih vlasnika.Ne bih da dalje nabrajam ali to su neke realne cene tamo i drugačije nije.