zombie_666
Banned
A cijena? Kako je sredjen, moglo bi se u svadbu ići u njemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas tako...kao u mercedesu ... na mesto pepeljare se ugradi kutijica sa bombonama
Sredjivan je kod nas,tj. u Laćarku.Bas je lepo uradjen. trazio sam mu manu, i nema... sve super ofarbano. Jel to kod nas radjeno ili je takav dosao? Ima malko zelene na jednoj gumi na blatobranu, pa mislim da nije mu to fabricka boja. A jeste slikano je god tog cike, hangar je prepoznatljiv.
Prepozno sam ga, jer imam i ja takvog jednog
A mislio sam da oni nerade zemlju, vec samo usluzno vade repu, i da su zastupnici za Holmer-a
Traktor je kupljen u Osijeku, u jednom trznom centru, cena je oko 600 kuna bila, ili ti oko 80 evra, traktor ima daljinac. opremljen je u fulu. postoji i kod nas par mesta gde se moze kupiti, e sad ovi sa daljincem su malo tezi za naci. igracke ovog proizvodjaca (Siku www.siku.de ) mozete pronaci na Spensu u Novom Sadu jedna apoteka, koja pored lekova prodaje i ove igracke, traktori su do 2000 din bez daljinca. ima i u zemunu neznam tacno kako se zove prodavnica igracaka, cene su iste. mogu pronaci ako vas zanima.
Ja sam hteo kupiti i plug nedavno, ali cena mu je 35 evra. Bilo mi je malo puno dati toliko. Da napomenem igracka je vrlo kvalitetna, prava kopija originala, od metalnih i plasticnih delova.
Nisam kupio u avenue mall-u, tj u prodavnici Muller unutar njega ali bio sam i tamo pre mesec dana. traktor je kupljen pre godinu dana odprilike, i kupljen je kod konzuma, u drugoj muller radnji, plug sam gledao u avenue mall-u.