steva 1984
Član
Dupli tockovi ekstra za kultuviranje
.Prava je mrcina sa njima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
steva 1984 je napisao(la):Dupli tockovi ekstra za kultuviranje.Prava je mrcina sa njima
Petar 90 je napisao(la):U mom kraju ovaj traktor ne bi imao gde upotrebiti
Vozio bih ga samo kroz selo![]()
Cekaj malo druze a za cega su kad pratis kao neke ovde casove?Dupli tockovi se stavljaju za kultiviranje,podrivanje i tanjiranje koliko ja znam.Hvala za ponudu imam svoje duple tockove,traktor i kultuvatormucobieno je napisao(la):steva 1984 je napisao(la):Dupli tockovi ekstra za kultuviranje.Prava je mrcina sa njima
bas su ekstra za kultiviranje! sedi 1.![]()
![]()
mogu ja da dodjem da ti iskultiviram besplatno njivu sa duplim tockovima?
SasaK je napisao(la):Kako bi izkultivirao kukuruz sa duplim tockovima,ajde nam objasni??![]()
![]()
Ma mislio sam na setvospremac kod nas svi to zovu kultivator.Kultiviranje i setvospremiranje jedno te isto pa smo navikli takva je uzrecica u nasem selu moja greska izvinjavam seSasaK je napisao(la):Kako bi izkultivirao kukuruz sa duplim tockovima,ajde nam objasni??![]()
![]()
steva 1984 je napisao(la):Cekaj malo druze a za cega su kad pratis kao neke ovde casove?Dupli tockovi se stavljaju za kultiviranje,podrivanje i tanjiranje koliko ja znam.Hvala za ponudu imam svoje duple tockove,traktor i kultuvatormucobieno je napisao(la):steva 1984 je napisao(la):Dupli tockovi ekstra za kultuviranje.Prava je mrcina sa njima
bas su ekstra za kultiviranje! sedi 1.![]()
![]()
mogu ja da dodjem da ti iskultiviram besplatno njivu sa duplim tockovima?![]()