steva 1984
Član
Dupli tockovi ekstra za kultuviranje .Prava je mrcina sa njima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
steva 1984 je napisao(la):Dupli tockovi ekstra za kultuviranje .Prava je mrcina sa njima
Petar 90 je napisao(la):U mom kraju ovaj traktor ne bi imao gde upotrebiti
Vozio bih ga samo kroz selo
Cekaj malo druze a za cega su kad pratis kao neke ovde casove?Dupli tockovi se stavljaju za kultiviranje,podrivanje i tanjiranje koliko ja znam.Hvala za ponudu imam svoje duple tockove,traktor i kultuvatormucobieno je napisao(la):steva 1984 je napisao(la):Dupli tockovi ekstra za kultuviranje .Prava je mrcina sa njima
bas su ekstra za kultiviranje! sedi 1.
mogu ja da dodjem da ti iskultiviram besplatno njivu sa duplim tockovima?
SasaK je napisao(la):Kako bi izkultivirao kukuruz sa duplim tockovima,ajde nam objasni??
Ma mislio sam na setvospremac kod nas svi to zovu kultivator.Kultiviranje i setvospremiranje jedno te isto pa smo navikli takva je uzrecica u nasem selu moja greska izvinjavam seSasaK je napisao(la):Kako bi izkultivirao kukuruz sa duplim tockovima,ajde nam objasni??
steva 1984 je napisao(la):Cekaj malo druze a za cega su kad pratis kao neke ovde casove?Dupli tockovi se stavljaju za kultiviranje,podrivanje i tanjiranje koliko ja znam.Hvala za ponudu imam svoje duple tockove,traktor i kultuvatormucobieno je napisao(la):steva 1984 je napisao(la):Dupli tockovi ekstra za kultuviranje .Prava je mrcina sa njima
bas su ekstra za kultiviranje! sedi 1.
mogu ja da dodjem da ti iskultiviram besplatno njivu sa duplim tockovima?