Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hella? Au koliko košta jedan?Danas stigla porudzbina.
doslo mi je uz traktor, veruj mi neces se pokajati ako kupis. pogledaj na kupujem prodajem ima samo ne znam cena koja je.Paraćinac gde si kupio i koliko je koštalo?
Zovi me sutra oko 11 h ,0605540045, mislim da imam samo da proverim mere .Dobiješ gratis ako odgovara.U planu je sredjivanje Saturnus farova, tj. hromiranje sociva, jer sa sprejom se ne dobija zeljeni efekat! Verovatno da nece biti isplativo, ali verujem da ce krajni rezultat biti dobar.
Zamolio bih ako neko od clanova ima neki rashodovani SATURNUS far, precnik 14cm, ponudite - kupio bih. potrebno mi je jedno staklo (ili komplet socivo-staklo)
evo kako svetliParaćinac gde si kupio i koliko je koštalo?
kao dugog svetla, bije mnogoJel snop kao radnog fara ili kao dugog svetla
Ja sam kupio 2 NOVA Saturnusa za Tamica ili fapa 13 za 3000dinara. U kutiji sa sve hromom i onim metalnim kucistem. Nasao prosle godine u Rumi kod ofarbanih.Neznam koji je precnik,a ja sam u tamica ugradio far od golfa 2 uz malu prepravku nosaca,posto za tamica fara i nema da se kupi,a i skuplji je od golfovog!neznam da je bio manje od 10 e!