Vas dvojica, to opet nešto na moj račun? A?
Bez Rogonje neću da divanim...
U Juselu TAFE far 700din metalni, dobar i pravilan snop baca
Ovo iz sopstvenog iskustva pišeš da valjaju, ili samo "tako" misliš?
Nije mi problem da kupim nešto što valja, naravno kad se u to uverim, i cena bude prihvatljiva...
Trenutno mi nije životno neophodno, da kupujem nove farove, jer sam uspeo ove da "vratim" u funkciju...
Ako Vama ne izgleda tako, šta ću Vam ja, meni je dobro, pogotovo što znam kako je bilo...
Zadovoljim se malim stvarima, i nisam zahtevan, i uglavnom budem "srećan"...
Ako neko ima nešto (far), a (zaista) mu ne treba, i ponudi mi, zašto ne bih uzeo, ako mi odgovara, nisam gadljiv...
S druge strane, nisam pun para da mogu (nešto) da odbijem, taj luksuz više nemam, nego se uglavnom svodi na, daj šta daš, naravno, i da nije nešto što zaista ne vredi ni na đubre baciti...
Evo, da potkrepim moje tvrdnje da su farovi "reparirani" i vraćeni u funkciju, i zadovoljavaju (Vaše stroge) standarde, evo uporednih fotografija, PRE I POSLE:
Imate i na prethodnoj strani kako izgleda "po mraku"...
Nisam slikao ranije sa "ćoravim fenjerima" tako da tu sliku ne mogu postaviti...
Ne razumem čemu sarkazam...
Da li ste Vi ikada probali da nešto popravite, u sopstvenoj režiji, i time nekoj stvari ili mašini, "udahnete novi život"?
Ili jednostavno, ma skidaj to i bacaj na đubre, pa kupi novo !!!
A novo, golo govno !!!
Ne vidim razlog zašto ne pokušati, uz to, i ako ima šanse, a ovde je (realno) bilo, i na kraju, uspeti, što sam, ruku na srce, (a bez obzira što Vi ne priznajete) uspeo...
Toliko od mene...