Druškan
Član
BG carina je najtolerantnija, verovatno jer imaju previše paketa, dok NS i Niš to nadoknađuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo SciFi :
Moglo bi cak sta da se izvede kada vozac kombajna nosi VR naocare ili Scanner i na gde okrene glavu tu da se pale svetla dakle gde mu oci gledaju, a jacina svetla da se regulise fokusiranjem svoje iris
Zavisi od koje pivareDa li se kroz te naočare vidi pivo? Da li mora da bude zelena ili braon flaša?
Radio sam to na Tamicu pre 20 ak godina i nisam nesto postigao.Svetli cisto zbog policije.Moj ti je predlog ako ne ides cesto nocu u saobracaj kupi 2 led fara po 600 din i stavi.Da li mogu nekako da "repariram" prednji fenjer (far) od traktora?
Zarđ'o...
Onaj deo što bi trebalo da reflektuje svetlo, a zovedu ga "sočivo"?
Razmišljam da ga premackam "bronzom" kao neko prelazno rešenje dok ne skupim novaca, pa kupim dva čestita prednja fara...
Imate li Vi kakav bolji predlog, dok ne krenem u realizaciju mojega nauma?
Pošto vele da slika govori 1000 reči, evo jednog od farova koji je u "lošijem" stanju od onog suprotnog, a levog...
Ima kolega.Da li mogu nekako da "repariram" prednji fenjer (far) od traktora?
Zarđ'o...
Onaj deo što bi trebalo da reflektuje svetlo, a zovedu ga "sočivo"?
Razmišljam da ga premackam "bronzom" kao neko prelazno rešenje dok ne skupim novaca, pa kupim dva čestita prednja fara...
Imate li Vi kakav bolji predlog, dok ne krenem u realizaciju mojega nauma?
Pošto vele da slika govori 1000 reči, evo jednog od farova koji je u "lošijem" stanju od onog suprotnog, a levog...
OK-et, probaću foliju ko što Aca i Ti predlažete, pa ako mi se ne svidi, onda kupovina spreja, kao neko (malo) trajnije rešenje, i na kraju kupovina novih, nadam se, kvalitetnih...
Hvala svima na predlozima...