Dragan18
Član
Shale pa valjda znas da citas formulacije 33-34% N +/-0.5% i 20% N i 24 % S . Sta sam lose objasnio? Ne mozes samo pitati koliko da rasturim .... da bi dobio povratnu informaciju treba da das podatke .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ekseprimentisao sam ja i sa sanom i sa ureom, i nema tu neke razlike. Prehrana u dva puta, titranje jaja i na kraju isto i tamo gde je dobilaNevidim neku smisao UREJE u prihrani pšenice,jer treba dosta vremena da se pretvori u usvojiv oblik,a hrane treba dok se prolepša vreme,a nije preporučljivo bacati ureju dok temperature nisu konstantno u plusu
Molim stručne kadrove za objašnjenje,jer sam ja ipak mašinac i neuki seljak![]()
Veliki je znak pitanja koliko ustvari neke PS vode računa o nizu faktora ,a neke sam i naveo (datum setve ,način obrade) pri preprouci djubrenja.Dobro sad meni vise nista nije jasno. Da li je PS Novi Sad dala pogresnu preporuku da se prehrani prvi put ureom, ili sta ?