nikola indjija
Član
https://postimg.cc/FdNLRrzS]
[/url]
Stigla

Stigla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lolo ide samo na kuruzaru i necu je premestatiLolo nisi valjda rešio.Hoćeš je premeštati sa sejalice na sejalicu ili si uzeo za obe?![]()
Jedno pitanje. Sto pored zive Agroelektronike koja je pouzdana i ima delova ici dalje ? Pricam o identicnoj da ne kazem klot koja ne broji zrna,povrsinu,brzinu ... bar im je lane cena bila u 10-20e za 6r.Jel ima neko ovu kontrolu hocu da je ugradim u maju 4 reda
Veruj mi nem pojma ,rodja i drugar ugradili ovu sa oglasa verovatno zato sto je bar 1 e jeftinija a meni logicnije da uzmem agroelektroniku tu mi pod nosomJedno pitanje. Sto pored zive Agroelektronike koja je pouzdana i ima delova ici dalje ? Pricam o identicnoj da ne kazem klot koja ne broji zrna,povrsinu,brzinu ... bar im je lane cena bila u 10-20e za 6r.
Danas vidim takvu na vasaru prodaje Zivko Ekopan cena 170eur za cetiri reda,obicna samo senzor za kontrolu semena nista viseJel ima neko ovu kontrolu hocu da je ugradim u maju 4 reda
Ja nisam dobio nikakav nosac ,napravio sam nesto sto radi posao,kod rusa je ovo mesto idealno jer ionako ne mozes na desna vrata napoljeMoze li neko slikati nosac sto ide u traktor kontrole HiL ili neke slicne