savoris
Član
ma nije to tako strasno , ja sam prvo otjerao moja oba traktora kod majstora da mi napravi instalaciju i izricito trazio nekoliko stvari
1 da sve auto stopice budu stegnute originalnim klijestima (koja sam kupio i odnio mu)
2 da kablovi budu maksimalno sakriveni i utegnuti
3 da ne stedi na osiguracima i relejima , a ni na cijelom materijalu
od toga nije bilo nista od 6 osiguraca 3 su bila zauzeta zmigavcima
na kraju sam popizdio i obje instalacije isjekao i sam sebi polako uradio , eno i danas dan rade kao svajcarci , cak sam i jedan od ovdje rijetkih koji imaju sve uredno i na prikolicama
vecina majstora samo napravi da to radi dok ne otjeras , niko nece da se potrudi da malo zastiti od vibracije , temperature , mehanickog kidanja , vlage i ...................
recimo ja sve spojeve naprscem WD sprejom i ne boj se da ce oksidirati
1 da sve auto stopice budu stegnute originalnim klijestima (koja sam kupio i odnio mu)
2 da kablovi budu maksimalno sakriveni i utegnuti
3 da ne stedi na osiguracima i relejima , a ni na cijelom materijalu
od toga nije bilo nista od 6 osiguraca 3 su bila zauzeta zmigavcima
na kraju sam popizdio i obje instalacije isjekao i sam sebi polako uradio , eno i danas dan rade kao svajcarci , cak sam i jedan od ovdje rijetkih koji imaju sve uredno i na prikolicama
vecina majstora samo napravi da to radi dok ne otjeras , niko nece da se potrudi da malo zastiti od vibracije , temperature , mehanickog kidanja , vlage i ...................
recimo ja sve spojeve naprscem WD sprejom i ne boj se da ce oksidirati