peto1
Moderator
Odnesi to lepo u servis i nek oni pregledaju da ne za......es nesto pa da te kosta duplo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci tu struju sa osiguraca nebi morao da vucem direk sa osiguraca nego bi mozda mogao sa svetla u kabini posto to vec ide preko osiguraca, a za prekidac bi moro sa brave?mirko_markovic67 je napisao(la):Ništa nije teško, sa osigurača ti se napaja kontakt na releju preko koga ide struja u sijalicu a prekidač napaja kalem (špulnu) elektromagneta u releju koji uključuje taj kontakt i on (elektromagnet)vuče slabu struju.
možeš sve sa svetla u kabini ako je kabal dobar samo stavi jači osigurač, svetlo u kabini se inače retko korsti.Milos.mtz je napisao(la):Znaci tu struju sa osiguraca nebi morao da vucem direk sa osiguraca nego bi mozda mogao sa svetla u kabini posto to vec ide preko osiguraca, a za prekidac bi moro sa brave?mirko_markovic67 je napisao(la):Ništa nije teško, sa osigurača ti se napaja kontakt na releju preko koga ide struja u sijalicu a prekidač napaja kalem (špulnu) elektromagneta u releju koji uključuje taj kontakt i on (elektromagnet)vuče slabu struju.
Onaj fabrički prekidač,vidi se na mojoj istrument tabli u temi o satevimalakarije je napisao(la):imam ja ali neznam kako da posaljem kad nemam skener.
Jedino da prepričavam šemu.
Imaš li prekidač za sva 4(i koji ) ili hoćeš da improvizuješ sa običnim prekidačem?